Top
ВиК услуги, услуги свързани с отоплителни инсталации - Правим го!
25
page-template-default,page,page-id-25,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Изграждане и ремонти на ВиК и отоплителни инсталации

ВиК услуги

Водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации

Изграждане и подмяна на ВиК и отоплителни инсталации

Предлагаме комплексни ВиК услуги и решения свързани с водопровод, канализация, мръсен канал, отводняване, отопление и други свързани Вик и ВОИ. Може да ни възложите изграждане на нова ВиК инсталация, частична или цялостна подмяна. Предлагаме подмяна на мръсен канал. Разполагаме със сериозно оборудване в частта ВиК. Работим с полипропиленови, метални, медни и друг тип тръби. Изграждаме локални отоплителни решения с различен тип горива, предлагаме съдействие и профилактика за абонатна станция – източване и допълване на вътрешно отоплителна инсталация (ВОИ).

Монтаж на ВиК и отоплително оборудване

Предлагаме различни монтажи на ВиК, канализационно и отоплително оборудване. Може да ни възложите доставка и монтаж на нов умивалник, нова тоалетни чинии или моноблок. Може да ни възложите монтаж на смесител, душ или душ кабина. Нов сифон. Нов радиатор. И много други! Извършваме ремонтни дейности на бойлери. Предлагаме реална аварийна реакция. Можем да направим за Вас обезвъздушаване или монтаж на обезвъздушител, както и монтаж на нов радиатор. Искате ново джакузи или вана – Правим го!

Диагностика, откриване на течове и отводняване

Разполагаме с необходимата специализирана техника и богат опит в диагностиката и откриването на течове. Реагираме аварийно, като освен, че ще открием проблема, ще Ви предложим и адекватно дългосрочно решение. Разполагаме с отводнителна техника – мото помпа за отводняване на наводнени мазета, сутерени, асансьорни шахти и други. Разполагаме с доверен подизпълнител, реагиращ ни приоритетно за изпомпване на по-големи количества вода, машина за отпушване на канали и водоноска.

Не се колебайте, свържете се с нас, ако имате необходимост от ВиК услуги, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция!


Експерти сме в малките неща и обръщаме внимание на детайлите.