Top
Озеленяване и поддръжка на зелени площи - Правим го!
33
page-template-default,page,page-id-33,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Озеленяване и поддръжка на зелени площи

Озеленяване

Озеленяване и поддръжка на зелени площи

Проектиране и изграждане на зелени площи

Предлагаме цялостни услуги и решения за облагородяването на зелени площи. Може да ни възложите разнообразни задачи от проектирането до изграждане на тревни площи посредством посев или полагане на тревен чим. Засаждане и композиции от различен тип растителност, изграждане на жив плет, изграждане на скални кътове, изкуствени реки, фонтани, вертикално озеленяване, озеленяване на покриви „зелен покрив” и други услуги, касаещи изграждането на зелени площи. Предлагаме озеленяване както за Вашия двор, така и за публични площи, предвидени за зелени такива. Градинки в междублокови пространства и други площи. Правим го свежо и зелено!

Поддръжка на зелени площи

Предоставяме комплексни решения свързани с поддръжката на зелените площи. Може да ни възложите поддръжката  на Вашия двор или градина. Извършваме всички необходими мероприятия, които са важни и полезни за зелените площи като например аериране, косене, кантиране, торене и поддръжка на тревен килим със съпътстващите валиране и фитосанитарен контрол. Предлагаме професионална грижа за Вашите растения, храсти и дървета – оформяне, подрязване, окопаване, наторяване  и други. Разполагаме с богата техническа база за поддръжка на зелени площи. Имате нуждаете от оформяне на жив плет? Правим го!

Проектиране, изграждане и поддръжка на поливни системи, агрономство

Ние имаме богат опит в изграждането и поддръжката на всякакви видове поливни системи. РазполаНапояването на зелената площ е  жизнено важен фактор за всеки един двор или градина и ние препоръчваме изграждането на автоматизирана поливна система при наличието на зелени площи. Изграждаме системи с програматор за капково напояване, а за тревния килим системи за напояване с роторен разпръсквач. Използваме продуктите на реномираните марки Hunter и Rain Bird. Така гарантираме надеждно функциониране на поливната система.

Ландшафтно проектиране и консултации

Предлагаме цялостни дизайнерски екстериорни решения и визуализации при проектирането на ландшафта – за Вашия двор или градина. Идейни проекти, дизайн и препоръки за устойчиви зелени площи. Проектираме и изграждаме беседки, навеси и други масивни и дървени конструкции. Работим с благородни материали като дърво, кожа, камък. Можем да Ви консултираме при избора и да Ви съдействаме с монтажа на градински мебели и градинско оборудване. Искате да имате беседка в градината? Ние можем да направим проект и да изградим такава за Вас!

Не се колебайте, свържете се с нас, ако имате необходимост от озеленяване, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция!


За нас няма малък клиент, малък проект или малка поръчка.