Top
Озеленяване и поддръжка на зелени площи - Правим го!
33
page-template-default,page,page-id-33,cookies-not-set,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Озеленяване и поддръжка на зелени площи

Озеленяване

Озеленяване и поддръжка на зелени площи

 

Проектиране и изграждане на зелени площи

Предлагаме цялостни услуги и решения за облагородяването на зелени площи. Може да ни възложите разнообразни задачи от проектирането до изграждане на тревни площи, композиции от различен тип растителност, изграждане на жив плет, изграждане на скални кътове, изкуствени реки, фонтани, вертикално озеленяване, озеленяване на покриви „зелен покрив” и други услуги, касаещи изграждането на зелени площи. Предлагаме озеленяване както за Вашия двор, така и за публични площи, предвидени за зелени такива. Градинки пред блокове и други площи.

 

 

Поддръжка на зелени площи

Предлагаме комплексни решения свързани с поддръжката на зелените площи. Може да ни възложите поддръжка  на двор или градина. Извършваме всички необходими мероприятия, които са важни и полезни за зелените площи като например аериране, косене, кантиране и поддръжка на тревен килим със съпътстващите валиране и фитосанитарен контрол. Предлагаме професионална грижа за Вашите растения, храсти и дървета – оформяне, подрязване, окопаване, наторяване  и др. Ако се нуждаете например от оформяне на жив плет – Правим го!

 

 

Проектиране, изграждане и поддръжка на поливни системи, агрономство

Ние имаме богат опит в изграждането и поддръжката на всякакви видове поливни системи. Напояването на зелената площ е  жизнено важен фактор за всеки един двор или градина и ние препоръчваме изграждането на автоматизирана поливна система при наличието на зелени площи. Изграждаме системи с програматор за капково напояване, а за тревния килим системи за напояване с роторен разпръсквач. Използваме продуктите на реномираните марки Hunter и Rain Bird. Така гарантираме надеждно функциониране на поливната система.

 

 

Ландшафтно проектиране и консултации

Предлагаме цялостни дизайнерски решения и визуализации при проектирането на ландшафта – за Вашия двор, градина или друга зелена площ. Проектираме и изграждаме беседки, навеси и други масивни и дървени конструкции. Работим с благородни материали като дърво, кожа, камък. Можем да Ви консултираме при избора и да Ви съдействаме с монтажа на градински мебели и градинско оборудване.

Не се колебайте, свържете с нас, ако имате необходимост от озеленяване, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция!