Top
Професионален домоуправител - Правим го! 0879668895
3327
page-template-default,page,page-id-3327,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Професионален домоуправител

Административно управление на етажна собственост – Професионален домоуправител

Като специализирана компания, която предоставя комплексни услуги по поддръжки, ние от Правим го! предлагаме и административно управление на сграден фонд или така наречения – Професионален домоуправител. Управляваме проекти с широк спектър на обхват, като разполагаме със значителен опит, ресурси и капацитет. Развиваме административната ни услуга по управление бутиково, като портфолиото ни е с малък по брой клиенти, на които предоставяме ексклузивно обслужване, отношение и реакция. Нашият таргет са по-големи сгради, комплекси от затворен тип, административни сгради и други със специфични потребности. Ние вярваме, а и опитът ни е показал, че управлението на етажна собственост е управление на проект. Нашата работа с етажната собственост е иновативна и ние влагаме екстра усилия за постигане на максимален резултат съобразен с претенциите, желаната визия и мащабите на Общото събрание. Ние изготвяме за нашите клиенти план и стратегия, прогнози и анализи. Ако желаете да ни възложите управлението и поддръжката на Вашата Етажна собственост ни поканете на индивидуално общо събрание като използвате контактната ни форма. Професионален домоуправител? Правим го!


Професионален домоуправителОбщи събрания и административно представителство

Общи събрания – председателство, протоколиране и организиране. Контрол на провеждането, кворуми и легитимност на взетите решения. Проследяване и проактивност в изпълнението на взетите решения. Консултации касаещи ЗУЕС – Закон за управление на етажната собственост. Административно представителство – регистрации, комуникация с държавни и общински органи, комуникация с доставчици на услуги и организации. Водене кореспонденции и регистри от различен тип. Разкриване на партиди? Правим го!

Професионален домоуправителУправление на финанси – касиер

Бюджетиране и предоставяне на различни варианти за ценообразуване на периодичните вноски за изпълнение на одобрения бюджет. Събиране на всички вземания на етажната собственост и разплащане на задължения. Ние ви предоставяме алтернативни касови и безкасови варианти за разплащане, като нашите касиери са снабдени с ПОС терминал за улеснение на клиента. Събиране на проблемни вземания и медиаторство при проблемни задължения. Водене на отчетност, изготвяне на финансови анализи и предоставяне на препоръки за финансовото подобряване на етажната собственост. Ние използваме професионален софтуер с отчитане в реално време и клиентски достъп тип виртуално табло.

Комбинирай с поддръжки

Комбинирай услугата „Професионален домоуправител“ с допълнителни услуги по поддръжка на сгради и общи части. Професионално почистване на входове, машинно почистване на паркинг, почистване на фасада. Техническа поддръжка на електроинсталации и ВиК инсталации. Озеленяване и поддръжка на зелени площи. Ако сте наш клиент и общите части имат необходимост от ремонт, то вече няма да имате проблема да чакате неизмеримо дълго за оферти, да се разправяте с майстори или да доставяте материали – Правим го ние! Разгледайте нашите услуги в секция „Какво правим“ и оставете грижите за общите части на нас. Правим го!

Разгледайте наша примерна оферта или нашите минимални цени за отделните услуги

Не се колебайте, свържете се с нас, ако имате необходимост от управление и поддръжка на сграда в режим на етажна собственост или „Професионален домоуправител“, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция! Бързо набиране за „Професионален домоуправител“ 0879668895


Нашият опит, хъс и всеотдайност са някои от аргументите да ни изберете за Ваш доверен партньор.