Top
Професионално почистване - Правим го! Заявете на 0879668812
20
page-template-default,page,page-id-20,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Професионално почистване

Професионално почистване

Професионално почистване

Основно почистване

Предлагаме еднократно основно почистване за дома и офиса. Разполагаме с пълна гама от оборудване, екип професионалисти и значителен опит в широк спектър почистващи услуги. Професионално измиване на прозорци и дограми, почистване на санитарни възли, обезмасляване на кухненско оборудване. Извършваме машинни почиствания на твърди и меки подови настилки, пране на мека мебел и друг тип професионално почистване. Ние сме експерти в основните почиствания, почистванията след ремонт и индустриалното професионално почистване. Пране на мокет за нас е като детска игра!

Индустриално почистване

Извършваме индустриално и екстериорно почистване на производствени и търговски площи с големи размери и висока степен на сложност на изпълнение. Услугата е съобразена изцяло с бизнеса от към времето на изпълнение, реакцията и качество. Имаме опит в почистването на болнични заведения. Може да ни възложите професионално почистване на паркинги и гаражи, специфични настилки, улици, паважи, съоръжения, фасади (вишки, телескопи и  по алпийски способ), покриви,  улуци и други специфични. Правим го!

Разгледайте някои от клиентите ни за индустриално професионално почистване тук

Абонаментно почистване

Като фирма, предлагаща професионално почистване, ние предоставяме за нашите клиенти и абонаментни услуги свързани с периодично поддържащо почистване. Можете да се възползвате от различни гъвкави варианти за поддръжка на хигиената във Вашия дом или офис. Предлагаме както ежедневни почиствания, така и с по-кратка периодичност. Като фирма, предлагаща комплексни услуги за имоти, извършваме и абонаментно почистване на входове и общи части. Доверете се на професионалния ни подход, младия и лъчезарен екип и богатия опит в професионалното почистване, като ни възложите абонаментни почистващи дейности.


Нашата най-голяма сила в почистващите услуги е именно индустриалното почистване и почистването след ремонт. Освен човешкия ресурс, който е съставен от професионалисти с дългогодишен опит имаме и солиден машинен парк. Работим единствено и само с професионална химия на италианския производител KITER.
Различни почистващи фирми ни ползват за подизпълнители по техни поръчки за основни почиствания, индустриални почиствания и такива след СМР.

Разгледайте нашия индикативен ценоразпис

Не се колебайте, свържете се с нас, ако имате необходимост от професионално почистване, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция!


Ние от Правим го! предоставяме широк спектър от услуги за дома и офиса.