Top
Строително-монтажни работи и ремонти - Правим го!
35
page-template-default,page,page-id-35,mkd-core-1.0,industrialist-ver-1.2.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1100,mkd-blog-installed,mkd-header-box,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-top,mkd-dark-header,mkd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Строително-монтажни работи и ремонти

Строително-монтажни работи и ремонти

Бояджия

Вътрешни ремонти

Ние сме подплатени с богат опит и задоволителен ресурс за изпълнение за широк спектър от качествени вътрешни СМР – основен ремонт „До ключ“, довършителен ремонт, частичен ремонт, освежаване и други строително-ремонтни дейности. Изграждане на Електро и ВиК инсталации. Шпакловка с различен тип материали, полагане на  мазилки, боядисване с интериорни бои. Облицовъчни работи и монтаж на естествен камък и плочи от изкуствен материал. Цялостен ремонт на санитарни помещения и монтаж на съответното оборудване. Саморазливащи и пердашени замазки. Монтаж на подови настилки – (естествено дърво и ламинат), включително по стени. Монтаж на мокети, винили и PVC настилки и епоксидни подове. Виж цени!

Външни ремонти и строителство

Предлагаме екстериорни строително-ремонтни решения. Подготвени сме за изпълнение на разнообразни външни ремонти. Решения за фасади – изолации, силиконови, структурни и други мазилки. Покривни работи с включени дървени конструкции, монтаж на глинени, битумни или метални керемиди с монтаж на съответното покривно отводняване. Зидария на огради. Бетонови работи с изработка на кофраж – стълби, пътеки, фундаменти, огради и колони. Монтираме павета, тротоарни плочи и бордюри. Земни работи, изкопи с мини багер и други услуги с механизация за нашите клиенти. Ако покрива Ви тече – ние сме Вашите хора! Виж цени!

Дърводелски работи

Дървото е наша страст. Един от благородните материали! Имаме опит в проектирането и изграждането на беседки, навеси, перголи и други дървени конструкции. Обработваме дърво посредством различни техники за застаряване. Работим с тиково дърво и висококачествени масла за дървения материал. Монтираме декинг. Бихме направили за Вас, по индивидуален проект, уникални дървени градински мебели или кашпи. Имате къща? Имате двор? Какво по-хубаво от това да си подарите една страхотна беседка за прохладните летни нощи, хамак между две дървета и боса разходка върху мекия тревен килим в градината! Правим го!

Металообработващи работи, монтажи, техника и ресурс

Предлагаме различни металообработващи услуги и ремонти. Извършваме широка гама от монтажни работи, включително средно сложни и при затруднен достъп. Монтаж на парапети, метални огради, автоматизирани портали и други. Заваряване. Снабдени сме с разнообразни ръчни инструменти, машини и техника. Разполагаме със собствен бордови автокран за снабдяване на наши обекти с материали. Работим с доверени и приоритетно реагиращи ни подизпълнители с тежка механизация – мини багер, бобкат, комбинирани машини, автовишки, водоноски, стационарна бетон помпа и други. Нашата бригада е малка,  сплотена и прави чудеса. Предлагаме проектиране и визуализации. Правим го много прецизно!

Не се колебайте, свържете се с нас, ако имате необходимост от строително-монтажни работи и ремонти, като ние ще се постараем да Ви очароваме с отношение и реакция! Бързо набиране за „Ремонтни дейности и СМР“ 0879668814


Можем да бъдем полезни за всеки Ваш проект без значение от вида и големината му.